Psycholoog Amersfoort
STRAAT 1
3812 RP Amersfoort
info@psycholoogamersfoort.com
psycholoog Amersfoort
Weer positief en met frisse moed in het leven staan, dat help ik u graag bereiken!

Psycholoog Amersfoort

psycholoog Amersfoort Psycholoog Amersfoort ACHTERNAAM
Psycholoog NAAM:
"Als ervaren psycholoog heb ik vrijwel alle soorten problemen al eens voorbij zien komen."

Psycholoog Amersfoort - Mindfulness

Heeft u last van stress, spanningen, angsten of paniek? Dan kan ik u als ervaren psychologe te Amersfoort helpen door mindfulness. Mindfulness brengt balans in uw leven, rust in uw hoofd en ontspanning in uw lichaam.

Mindfulness komt oorspronkelijk uit het verre Oosten en biedt verschillende methoden (als meditatie en acceptatie trainingen) om meer innerlijke rust en ontspanning in uw leven te brengen. Door de grote successen van deze methoden op het gebied van stressreductie zijn Mindfulness trainingen tegenwoordig behoorlijk populair!

Mindfulness bij Psycholoog Amersfoort

Ik bied geen opzichzelf staande cursussen of trainingen in mindfulness aan. In mijn werk als psycholoog pas ik wel veel aspecten van mindfulness toe, omdat dit ervoor zorgt dat u een dieper contact krijgt met uw innerlijke zelf en uw gevoelens. Dit zorgt ervoor dat u een betere relatie met uzelf ontwikkelt en dat u beter leert te luisteren naar wat zich binnen u afspeelt. Door dit vernieuwde bewustzijn maakt bijvoorbeeld overmatige stress in de toekomst minder kans om u van uw stuk te brengen, maar ook bij andere klachten kan mindfulness effectief zijn.

Wanneer u graag meer informatie wilt over de hulp die ik u kan bieden in mijn psychologenpraktijk te Amersfoort of wanneer u graag een eerste vrijblijvende gesprek met mij wilt inplannen, dan kan dat via de volgende link: contactformulier Psycholoog Amersfoort.

Heeft u nog vragen?

psycholoog in amersfoort
Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact met mij op: psycholoog Amersfoort contact


Psycholoog Amersfoort is lid van: nederlands instituut van psychologenNIP nederlands instituut psychologen nederlands verbond psychologen psychosociaal therapeutenRegister Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg